A kiválasztott gyártónak nem található terméke az adatbázisunkban.
A megalakulásról
Küldetésünk
MBIK Cselekvési Program
Kiállítások, rendezvények
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Sajtószoba
Galéria
Karrier
RS Story
Pályázatokról általában
GOP
TÁMOP
KMOP
A kiállításról
A kiállításról gyártóknak
Jelentkezés a kiállításra
Letölthetõ jelentkezési lap
Alaprajz
Bútorajánló Magazin Médiaajánlat
Trendlakás Médiaajánlat
Szolgáltatásaink - Marketing, PR tevékenység, kiadványok készítése

Cégünk számos szolgáltatással áll megrendelõi rendelkezésre:

Elemjegyzékek készítése, sokszorosítása: Az elemjegyzékek az értékesítéshez nélkülözhetetlen tájékoztató és vásárlásösztönzõ szerepet töltenek be. Ezért a gyártó jól felfogott érdeke, hogy elemjegyzékei mindig a legaktuálisabb tartalommal kerüljenek el az értékesítési helyekre, elõsegítve ezzel a vásárlók korrekt és átfogó tájékoztatást és növelve az értékesített áru mennyiségét.
Vállaljuk elemjegyzékek készítését, karbantartását, sokszorosítását.

Szórólapok, kiadványok, katalógusok készítése az elképzeléstõl a digitális fotózáson át a kivitelezésig. hirdetési anyagok elkészítése, a médiavásárlástól a megjelenésig.
Óriásplakátok tervezése, készítése, bérlése, ragasztása. DM kampányok elõkészítése, lebonyolítása. Gépjármû dekorációk fényképes és betûgrafikás megoldások, elképzelések látványterv szerint.
Kül- és beltéri reklámtáblák, feliratok, displayek, egyedi bolti dekoráció tervezése, megvalósítása.

On-line kommunikáció: Az Internet térhódítása a vállalatok közötti marketing kommunikációban szükségessé tette a cégek elektronikus kommunikációs stratégiáinak erõsítését.
Szolgáltatásaink között szerepel a folyamatos tartalom-szolgáltatás, honlapok tervezése, karbantartása és fejlesztése, elektronikus áruházunkban jelenlét szervezése, banner csere akciók bonyolítása.