A kiválasztott gyártónak nem található terméke az adatbázisunkban.
A megalakulásról
Küldetésünk
MBIK Cselekvési Program
Kiállítások, rendezvények
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Sajtószoba
Galéria
Karrier
RS Story
Pályázatokról általában
GOP
TÁMOP
KMOP
A kiállításról
A kiállításról gyártóknak
Jelentkezés a kiállításra
Letölthetõ jelentkezési lap
Alaprajz
Bútorajánló Magazin Médiaajánlat
Trendlakás Médiaajánlat
Küldetésünk

Cégünk küldetése kettõs:

- Egyrészrõl, hogy a magyar bútoripari gyártók, részére olyan komplex szolgáltatásokat nyújtson, amelyeken keresztül képesek azonos értékrend szerint megjeleníteni produktumukat. Ennek révén nem szorulnak ki a hazai piacról az egyre szigorodó elvárások miatt, valamint nem kerülhetnek automatikusan kizárásra az EU támogatások révén országunk gazdaságába beáramló közösségi források elosztásából, semmilyen hivatkozással.

- Másrészrõl, hogy feladatait az eddig ellátatlan szükségleteket alapul véve határozza meg, azok ellátását szakértõi kollektíva biztosítsa. Ilyen vonatkozásban az ágazati innováció, a magyar bútorágazat megújítása, a magyar bútor versenyképességének javítása kiemelt jelentõségû.

Egy vállalkozás számára alapvetõ törvényszerûség, hogy piac nélkül nem tud fennmaradni. A piacon való megjelenés, megmaradás alapja pedig csak az állandó megújulás, az új elvárásoknak való megfelelés lehet.
Ezek a törvényszerûségek a bútorágazatban is érvényesek. A jelenlegi tendencia szinte képtelen versenybe hajszolja bele az ágazat képviselõit. A verseny során azok, akik termékeiket, tudásukat nem újítják meg, lemaradnak, elvéreznek.
A magyar bútorszektornak meg kell találnia a maga válaszait a fogyasztói társadalom kihívásaira.

Az MBIK abban szolgálja megbízói érdekeit, hogy direkt módon közvetlenül és testre szabottan adja át azokat az információkat, amelyek nélkülözhetetlenek az EU-s környezetben tevékenykedõ vállalkozások részére a versenyképességük megõrzése érdekében.