A kiválasztott gyártónak nem található terméke az adatbázisunkban.
A megalakulásról
Küldetésünk
MBIK Cselekvési Program
Kiállítások, rendezvények
Szolgáltatásaink
Kapcsolat
Sajtószoba
Galéria
Karrier
RS Story
Pályázatokról általában
GOP
TÁMOP
KMOP
A kiállításról
A kiállításról gyártóknak
Jelentkezés a kiállításra
Letölthetõ jelentkezési lap
Alaprajz
Bútorajánló Magazin Médiaajánlat
Trendlakás Médiaajánlat
Szolgáltatásaink - Oktatás, továbbképzés

Az MBIK által létrehozni kívánt oktatási és továbbképzési központon belül mind saját munkavállalóinak, mind az MBIK-val kapcsolatban álló cégek munkavállalóinak továbbképzése, oktatása biztosítottá válik, valamint regionális központként megfelelõ helyszínt biztosít konferenciák rendezésére is.
A központ céljára az MBIK a Pilismaróton található Alexandra Tréningközpontot kívánja megvásárolni, amely korábban panzióként és tréningközpontként mûködött és természeti közege révén igen közkedvelt helyszínt biztosított többek között a Michelin Magyarország, a CIB Bank, illetve az RS Kereskedelmi Központ részére.
Az MBIK az ingatlanon olyan átalakításokat és fejlesztéseket kíván megvalósítani, amelyek lehetõvé teszik, hogy az megfeleljen a jelenlegi igényeknek.
Az oktatási és továbbképzési központ megvalósítására elengedhetetlenül szükséges kedvezményes hitel, valamint pályázati forrás igénybevétele.

A gyártó-tájékoztató munkakörhöz a bútor- és lakástextil eladó szakképesítés megszerzése szükséges, amely a Felnõttképzési Akkreditáló Testület által kiállított akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkezõ intézmény keretében szerezhetõ meg.
A bútor- és lakástextil-eladó képzés során a munkavállalók elsajátítják a munkájukhoz nélkülözhetetlen szakmai, általános áru- és áruforgalmi ismeretet, pénzforgalmi és nyilvántartási rendszerek ismeretét mind elméletben, mind gyakorlatban. Ennek köszönhetõen a beszállítói tevékenységgel összefüggésben jelentkezõ problémákat, konfliktusokat is kezelni tudják, az informatikai ismeretek birtokában pedig biztosabb alapokra helyezhetõ az adatkezelés és az áruforgalom nyomon követése.