II. Sikeres Magyar Bútorgyártók Kiállítása

Szakmai konferencia és nemzetközi üzletember találkozó

Az idei év tavaszán az M5 Market területén került megrendezésre a Sikeres Magyar Bútorgyártók második seregszemléje, mely ebben az évben nemzetközi szintre emelkedett.

A vásárterület 400 parkolóhellyel négy napon keresztül várta a látogatókat, ahol a Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zrt. az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. közremûködésével az elsõ két napon a konferenciateremben szakmai napot, nemzetközi üzletember találkozót szervezett.
A bemutatkozó cégek a kiállítók részére biztosított helyszínen kaptak megjelenési lehetõséget, így a termékeiket, termelésüket bemutatni kívánó magyar bútorgyártók, itt találkozhattak a potenciális vásárlóikkal.

A rendezvényt színvonalas szakmai programok színesítették.

A kiállítás kiváló lehetõség a magyar gyártóknak arra, hogy tevékenységüket bemutassák a szakmai érdeklõdõknek, valamint arra, hogy a hatóságok és az érdekképviseleti szervezetek tevékenységébe is betekintsenek.

A kiállítás idõszaka alatt a vásárterületen újonnan létesített közel 800 m2 pavilonban rendkívüli akciós vásár zajlott, mely iránt a kiállításra látogatók részérõl nagy volt az érdeklõdés.